خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رکورد تولید تختال در فولاد مبارکه شکسته شد- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 19 اسفند 1401 - 09:42
معاون بهره برداری فولاد مبارکه گفت: رکورد تولید تختال در فولاد مبارکه شکسته شد.
مباركه،فولاد،توليد،ركورد،كشور،تختال،تدابير

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، غلامرضا سلیمی در این خصوص اظهار داشت: همزمان با خجسته‌میلاد یگانه منجی عالم بشریّت، حضرت صاحب‌ الزمان (عج) و روزهای پایانی سال جاری، با وجود همه محدودیت‌ها و چالش‌ها، با اتخاذ تدابیر مدیریتی و همّت مضاعف کارکنان، رکورد سالانه تولید تختال در فولاد مبارکه شکسته شد و برگ زرّین دیگری در دفتر افتخارات عرصه تولید و خودکفایی کشور به ثبت رسید.
وی ادامه داد: تلاشگران فولاد مبارکه، دوازده روز مانده به پایان سال، در روز چهارشنبه هفده اسفندماه 1401 با عبور از رکورد سالانه سال 1399(به‌میزان 7 میلیون و 3 هزار تن تختال)، رکورد جدیدی را به ثبت رساندند.
معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه گفت: در فولاد مبارکه ازاین‌پس دستیابی به رکوردهای تولید و افزایش حجم تناژ محصولات در اولویت نیست؛ بلکه با عنایت به راهبردها، تدابیر و برنامه‌های مدیریت ارشد شرکت، فولاد مبارکه مصمم است با تولید انواع محصولات کیفی و گریدهای خاص و بسیاری از محصولاتی که پیش‌ازاین از خارج از کشور وارد می‌شدند و همچنین با کاهش هزینه‌ها و تولید اقتصادی نسبت به توسعه اقتصادی و ارزآوری برای کشور اقدام نماید.
انتهای پیام/163/.