خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلنسکی: اوکراینی ها شب سختی را پشت سر گذاشتند

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 18 اسفند 1401 - 13:28
«ولودیمیر زلنسکی» در واکنش به حملات موشکی روسیه گفت که اوکراین به خاطر حملات موشکی گسترده به مناطق مختلف این کشور شب سختی را پشت سر گذاشت.
اوكراين،روسيه،حملات،موشكي،شليك

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در پی حملات موشکی گسترده روسیه به مناطق مختلف کشورش، مدعی شد که این حملات زیر ساخت ها و ساختمان های مسکونی را هدف قرار داده است.
گفتنی است در ادامه درگیری‌ های نظامی روسیه و اوکراین خبرها حاکی است که روسیه به کی‌یف پایتخت و ۶ منطقه دیگر اوکراین حملات موشکی شدیدی انجام داده است.
منابع خبری غربی نیز گزارش دادند که دور جدید حملات موشکی شدید روسیه به اوکراین از صبح امروز پنجشنبه آغاز شده و تاکنون حداقل دو کشته در کی‌یف و چهار کشته در «لویو» برجای گذاشته است.
با گذشت چند ساعت از انتشار خبرهای اولیه درباره سلسله حملات روسیه به مناطق مختلف اوکراین، عالی‌ترین مقام نظامی کی‌یف آماری درباره تعداد موشک‌های شلیک شده روسیه ارائه داد.
به گفته «والری زالوژنی» فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین، روسیه از شب گذشته تا به امروز ۸۱ موشک از انواع مختلف به اوکراین شلیک کرده است.