خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل ۱۱۰ مورد پرونده تخلف در بازرسی‌ بازار شب عید شهرستان بهار

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 اسفند 1401 - 23:34
همدان-معاون فرماندار بهار از تشکیل ۱۱۰ مورد پرونده تخلف با جریمه ۹۰۵ میلیون ریالی در بازرسی‌های بازار شب عید خبر داد.
اسفند،بهار،كالا،مستقيم،عرضه

محمدرضا شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در بهار از ۲۰ اسفند برپا می‌شود.
معاون فرماندار از تشکیل ۴ تیم نظارتی جهت کنترل و بازرسی بازار شب عید خبر داد و اظهار کرد: تیم‌های نظارتی از اول اسفند کار خود را در سطح کل شهرستان آغاز نموده‌اند و تاکنون ۱۱۰ پرونده تخلف تشکیل شده و ۹۰۵ میلیون ریال جریمه شده‌اند که بیشترین مورد تخلف با عنوان عدم درج قیمت، کم فروشی و گران فروشی است.
وی همچنین از برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا از ۲۰ اسفند در شهر بهار خبر داد و گفت: با توجه به مقارن بودن ماه مبارک رمضان و ایام عید طبق سنوات گذشته نمایشگاهی جهت عرضه مستقیم کالا در شهر بهار برگزار خواهد شد، سایر شهرهای شهرستان نیز با همکاری شهرداری‌ها و ادارات می‌توانند اقدام به برپایی این نمایشگاه کنند.