خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۲۰ واحد ساخت و ساز غیرمجاز در دو منطقه تبریز تخریب شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 اسفند 1401 - 21:44
تبریز- ۲۲۰ واحد ساخت و ساز غیرمجاز توسط دو منطقه شهرداری تبریز تخریب و از اراضی ملی و زراعی رفع تصرف شده است.
تخريب،ماده،ساخت،منطقه،غيرمجاز،اراضي،تبريز،عوامل

به گزارش خبرگزاری مهر، طبق آئین نامه اجرایی ماده ۳۳ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی، ۲۲۰ واحد ساخت و ساز غیرمجاز در جنوب‌غرب تبریز تخریب و از اراضی ملی و زراعی رفع تصرف شده است.
شهردار منطقه ۳ تبریز با اشاره به تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز در این منطقه می‌گوید: حسب دستورات اتخاذ شده از سوی مقام قضائی در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی بیش از ۱۰۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز شامل دیوارکشی، تفکیک، پی‌کنی در جاده زینجناب قدیم تخریب و آزادسازی شد.
اکبر پورخردمند ادامه می‌دهد: این ساخت وسازهای غیرمجاز با حضور عوامل خدمات شهری شهرداری منطقه ۳، نیروهای امور اراضی استان وشهرستان تبریز و با تأمین عوامل نیروی انتظامی تخریب و به حالت اول بازگشت.
همچنین شهردار منطقه ۷ در ارتباط با تخریب ساخت‌وسازهای غیر مجاز.
در جنوب غرب تبریز می‌گوید: طبق آئین نامه اجرایی ماده ۳۳ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان ۱۲۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز همچون ساخت الونک و ۳۸ مورد دیوار و فنس کشی طی ۱۱ ماه گذشته با همکاری و نظارت عوامل نیروی انتظامی و عوامل شهرداری منطقه تخریب و به حالت اولیه باز گردانده شد.
محمد رشتبری ادامه می‌دهد: این املاک که تخلفاتی همچون تراکم اضافه، تجاوز به معابر شهری، تغییر کاربری دارند برای رسیدگی به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارسال شده و در این کمیسیون رأی به تخریب داده بودند.