خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شانزدهمین رویداد "پیوند" با هدف هم سرمایه گذاری برگزار شد- اخبار علم و تکنولوژی - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 17 اسفند 1401 - 20:14
شانزدهمین رویداد پیوند با همکاری سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت و با هدف هم سرمایه گذاری به مبلغ بیش از 14 میلیارد تومان با تأمین مالی صندوق های پژوهش و فناوری، سرمایه گذاران خطرپذیر و سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت برگزار شد.
رويداد،سازمان،نوآوري،صندوق،برگزار

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شانزدهمین رویداد پیوند در حوزه برق و الکترونیک با حضور تیم‌های استارت‌آپی در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
در این رویداد 9 استارت‌آپ از 24 طرح دریافت شده توسط صندوق نوآوری و شکوفایی، طرح‌های خود را در حضور بیش از 20 صندوق و شرکت سرمایه‌گذاری ارائه کردند.
این رویداد با همکاری سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت و با هدف هم‌سرمایه‌گذاری به مبلغ بیش از 14 میلیارد تومان با تأمین مالی صندوق‌های پژوهش و فناوری، سرمایه‌گذاران خطرپذیر و سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت و همچنین توسعه استارت‌آپ‌های برتر این رویداد، برگزار شد.
در ابتدای این رویداد رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت ضمن تشریح فناوری‌های توسعه‌یافته توسط این سازمان، به مدل هم‌سرمایه‌گذاری این سازمان و سرمایه‌گذاران حاضر در رویداد پرداخت.
رویداد پیوند با هدف توانمندسازی صاحبان ایده و نوآوری و به‌هم‌رسانی استارت‌آپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها در صندوق نوآوری برگزار می‌شود.
تاکنون این رویداد در حوزه‌های مختلف سلامت، سلامت دیجیتال، کشاورزی، برق و الکترونیک و ...
برگزار شده است.
انتهای پیام/