خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم بارش باران در کرمانشاه تا اواخر هفته جاری

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 اسفند 1401 - 15:18
کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از تداوم بارش باران در کرمانشاه تا اواخر هفته جاری خبر داد.
سامانه،دماي،استان،بارشي،دولتشاهي،كرمانشاه

فیروز دولتشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی حاکم در جو منطقه همچنان تا پیش از ظهر جمعه تداوم دارد.
وی افزود: سامانه بارشی با کاهش تدریجی دمای هوا، به تناوب سبب وزش باد، بارندگی و رعدوبرق در استان کرمانشاه می‌شود.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: بارش که امروز و فردا (پنجشنبه) در نیمه شمالی و نواحی شرقی نمود بیشتری خواهد داشت علاوه بر آبگرفتگی معابر عمومی و رواناب، ممکن است در برخی نقاط با رگبار تگرگ نیز همراه گردد.
دولتشاهی بیان کرد: با خروج این سامانه در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده افزایش نسبی دمای روزانه و کاهش نسبی دمای شبانه که احتمالاً منجر به تشکیل مه صبحگاهی در مناطق مرطوب و سردسیر می‌شود مهمترین پدیده‌های قابل انتظار در جو استان خواهند بود.