خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۱۹۵۰حلقه لاستیک احتکار شده در لنگرود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 اسفند 1401 - 20:45
رشت- رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به کشف بیش از هزار و ۹۵۰ حلقه لاستیک سواری در شهرستان لنگرود گفت: ارزش ریالی لاستیک‌های احتکار شده بیش از دو میلیارد تومان است.
احتكار،لاستيك،لنگرود،پورحيدري،انبار،گيلان،كشف

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به کشف یک انبار احتکار انواع لاستیک خودرو در لنگرود گفت: پس از دریافت گزارشات مبنی بر کمبود لاستیک خودرو و پس از بررسی‌های صورت گرفته، یک انبار احتکار لاستیک در لنگرود کشف شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اجرای طرح نظارت بر بازار گیلان گفت: در پی این جریان، هزار و ۹۵۰ حلقه لاستیک سواری در شهرستان لنگرود کشف شد.
وی ادامه داد: با رصد سامانه جامع انبارها دریافتیم که متصدی واحد سه مرحله لاستیک سهمیه‌ای دریافت کرده ولی در بازار عرضه نکرده و داخل انبار احتکار نموده است.
پورحیدری افزود: برای جلوگیری از احتکار و قاچاق کالا و به منظور مدیریت و نظارت بر بازار، ثبت موجودی انبارهای فروشگاهی و حتی واحدهای تولیدی در سامانه جامع الزامی است.
رئیس سازمان صمت گیلان بیان کرد: ارزش ریالی لاستیک‌های احتکار شده بیش از دو میلیارد تومان است.
پورحیدری عنوان کرد: پرونده تخلف به سرعت تشکیل شده و جهت سیر مراحل قانونی و جهت صدور رأی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شده است.