خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان فیفا به ایران سفر می کنند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 16 اسفند 1401 - 18:34
رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال از مکاتبه با فیفا برای حضور مدرسان برجسته این نهاد در ایران خبر داد.
مكاتباتي،فيفا،مربيان،فدراسيون،كميته،دنيا

ابراهیم شکوری که مدتی است به عنوان رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال منصوب شده در گفت‌و‌گویی با سایت فدراسیون برخی برنامه‌های آینده خود را شرح داد.
او گفت: کمیته آموزش فدراسیون بعد از تغییر و تحولات در پی این است که اتفاقات جدیدی را رقم بزند.
از جمله این اتفاقات می‌توانیم به استفاده از مربیان و مدرسین سطح اول دنیا در کمیته آموزش اشاره کنیم.
سعی کردیم از پتانسیل موجود در کشور استفاده کنیم.
مکاتباتی را با مربیان خارجی سطح اولی که در کشور حضور دارند، انجام دادیم.
برای مثال با مورایس و خمس و ...
مکاتباتی کردیم.
در عید نوروز عده‌ای از مدرسین ما میهمان باشگاه تراکتور و خمس خواهند بود.
همچنین در پایان فصل سعی می‌کنیم از دانش آقای مورایس استفاده کنیم.
شکوری در بخش دیگری از صحبت‌های خود از مکاتبه با فیفا و AFC برای حضور مدرسان برجسته این نهاد‌ها در ایران خبر داد و گفت: مکاتباتی را با ای‌اف‌سی و فیفا داشتیم تا بتوانیم از تکنیکال دایرکتور‌های فیفا در ایران استفاده کنیم.
در نامه‌ای که ارائه کردیم درخواست حضور آقایان اندی راکسبورگ، آرسن ونگر و چند مدرس بزرگ دنیا را داشتیم.
این البته با توجه به مراودات موجود کمی زمان‌بر است، اما در تلاش هستیم تا یک چهره بین‌المللی را به ایران بیاوریم تا همه مربیان ما بتوانند با علم روز دنیا آشنا شوند.