خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح کالابرگ الکترونیک در لرستان اجرا می شود- اخبار لرستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 اسفند 1401 - 16:14
معاون اقتصادی استاندار لرستان از آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در این استان خبر داد.
كالابرگ،اعتبار،خريد،طرح،دولت،الكترونيك،يارانه،اساسي،ميزان،اب ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سیروس ابراهیمی ظهر امروز در جلسه توجیهی اجرای طرح کالابرگ با اصناف لرستان با بیان اینکه کالابرگ الکترونیک اقدام دولت برای بهبود، حمایت وضعیت معیشتی و تقویت سلامت غذایی مردم است، اظهار داشت: دولت نگاه ویژه‌ای به معیشت مردم دارد و تلاش دارد به رفاه مردم آسیب وارد نشود.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم اقدامات خوبی برای تقویت توان اقتصادی مردم داشته است، افزود: فرهنگ خرید باید میان مردم گسترش پبدا کند و مردم از مراجعه فراوان به فروشگاه و خرید کالای اضافی پرهیز کنند.
معاون اقتصادی استاندار لرستان با اشاره به اینکه 10 قلم کالای اساسی در طرح کالابرگ الکترونیک ثبت شده است، عنوان کرد: خانوارها می‌توانند بر اساس نیاز خود مقدار کمتر یا بیشتری از کالاهای اساسی را تا سقف میزان اعتبار خریداری کنند.
وی با بیان اینکه در این طرح اعتبار همه خانوارهای یارانه‌بگیر شارژ می‌شود، بیان کرد: خانوارها می‌توانند یک ماه زودتر از دریافت یارانه نقدی از اعتبار خود برای خرید کالاهای اساسی مشمول طرح ملّی کالابرگ الکترونیک استفاده کنند.
ابراهیمی با اشاره به اینکه در صورت استفاده از طرح کالابرگ الکترونیکی و خرید کالا از محل اعتبار یارانه، به‌‌میزان اعتبار استفاده‌شده از یارانه ماه بعد خانوار کسر و مابقی به‌‌صورت نقدی، در موعد مقرر به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود، گفت: خانوارهایی که یارانه دریافت می‌‌کنند برای مشاهده میزان اعتبار، لیست کالاها و فروشگاه‌های مشمول طرح ملّی کالابرگ الکترونیک با تلفن همراه سرپرست خانوار به درگاه اینترنتی shoma.sfara.ir مراجعه کنند.
معاون اقتصادی استاندار لرستان با بیان اینکه دولت کالاهای اساسی را به قیمت شهریور 1400 به فروشگاه عرضه می‌کند، تصریح کرد: مردم تنها با خرید کالا میزان مابه‌تفاوت را پرداخت می‌کنند.
ابراهیمی با اشاره به اینکه دولت قصد دارد بداند مردم چه میزان اقدام به خرید مواد پروتئینی می‌کنند، اظهار داشت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای باید اطلاعات خود را در نرم‌افزار موبایلی ثبت کنند.
انتهای پیام/ 645/.