فعالیت گسترده بسیج مهندسی در مناطق سیلزده لرستان/ آماده تسریع در روند بازسازیها هستیم
مسؤول بسیج مهندسین سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: برقرسانی به روستاهای خسارتدیده، ایجاد پل، راهسازی و مشارکت در پاکسازی معابر و منازل از جمله فعالیتهای گسترده بسیج مهندسی بوده است.

مسؤول بسیج مهندسین سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: برقرسانی به روستاهای خسارتدیده، ایجاد پل، راهسازی و مشارکت در پاکسازی معابر و منازل از جمله فعالیتهای گسترده بسیج مهندسی بوده است.
احسان کرمرضاپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در خرمآباد، با اشاره به اهداف بسیج مهندسین لرستان در خصوص سیلابهای شهری و دفع آبهای سطحی اظهار کرد: انجام مطالعات بسیار طی سالهای اخیر برای تحقق اهداف بلند، میان و کوتاه مدت از جمله این اقدامات بوده است.
انتقاد از بیتوجهی مسؤولان لرستانی به ظرفیت مهندسین بسیجی
وی خاطرنشان کرد: ساخت سد در نقاط بالادست استان همچون سد «شبیخون» در خرمآباد که مطالعات آن 20 سال است که انجام شده، موضوع آبخیزداری و سیل برگردانها و همچنین دفع آبهای سطحی و گرفتگی معابر از جمله این اهداف بودند که با وجود انجام تحقیقات اما شهرداری به آن توجه نکرد.
مسؤول بسیج مهندسین سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان ضمن انتقاد از بیتوجهی مسؤولان اجرایی همچون شهرداری و بنیاد مسکن به ظرفیتهای بسیج مهندسی، افزود: طی سالیان اخیر علیرغم مطالعه کامل و شناسایی نقاط آسیبپذیر و ارائه راهکار، اما متأسفانه هیچگونه استفادهای از ظرفیت مهندسین استان نشده است.
کرمرضا پور ادامه داد: در همین راستا همچنین مطالعات مدیریت بحرانی نیز توسط بسیج مهندسی انجام شده بود که با وجود پیگیریها اما موفق به نتیجه نشد، به طور مثال ایجاد کمپ در مناطق سیلخیز همچون پلدختر و معمولان خواسته بسیج بود که متأسفانه از سوی مدیریت بحران ترتیب اثری به این موضوع داده نشد.
فعالیت بیش از 500 مهندس بسیجی در مناطق سیلزده
وی در تشریح فعالیتهای بسیج مهندسین در مناطق سیلزده استان تصریح کرد: از همان روزهای نخست وقوع سیل تیمهای جهادی و گروههای بسیج مهندسی به امدادرسانی، پاکسازی منازل و معابر و همچنین توزیع اقلام غذایی در بین سیلزدگان پرداختند.
مسؤول بسیج مهندسین سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به فعالیت 500 مهندس بسیجی و گروه جهادی در مناطق سیلزده استان گفت: برقرسانی به روستاهای خسارتدیده، ایجاد پل و راهسازی در برخی نقاط آسیبدیده، ساخت سرویس بهداشتی و مشارکت در پاکسازی معابر و منازل از جمله فعالیتهای این افراد بوده است.
کرمرضاپور با بیان اینکه شناسایی مسیر آزادراه به افرینه از دستورات ابلاغ شده فرماندهی سپاه استان به بسیج مهندسی بود، افزود: پس از شناسایی، این جاده طی 24 ساعت راهگشایی و امدادرسانی به معمولان از این طریق صورت گرفت.
تشکیل اتاق وضعیت و رصد روزانه خسارتها
وی به تشکیل اتاق وضعیت بسیج مهندسی در شهرهای سیلزده استان اشاره و بیان کرد: روزانه میزان خسارتهای واردآمده به مسکن، راه و ابنیه فنی، برق و گاز و تلفن و همچنین زیرساختها در این اتاق برآورد و به فرماندهی سپاه لرستان ارسال میگردید.
آمادگی برای تسریع بخشیدن به روند بازسازیها
مسؤول بسیج مهندسین سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان همچنین از اعلام آمادگی این تشکل برای تسریع بخشیدن به روند بازسازیها در مناطق سیلزده خبر داد.
کرمرضاپور گفت: چنانچه بنیاد مسکن در ساختوسازها از ظرفیت سپاه و بسیج استفاده کند بدون تردید شاهد افزایش چشمگیر فعالیتها برای بازسازی خواهیم بود، از اینرو آماده اجرای ساخت مسکن شهری و روستایی با همکاری بسیج سازندگی و قرارگاه پیشرفت و آبادانی هستیم.
انتهای پیام/85018/خ