خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین به بیانیه مشترک ایران و آژانس واکنش نشان داد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 15 اسفند 1401 - 15:11
وزارت خارجه چین به بیانیه مشترک ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی واکنش نشان داد.
ايران،آژانس،اتمي،انرژي،تهران،گروسي،بيانيه،اوليانوف،نينگ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مائو نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین با اشاره به بیانیه مشترک ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که به باور پکن، پایبندی کامل و موثر، راه درست در راستای پیشرفت در مساله هسته‌ای ایران است.
نینگ در نشست روزانه وزارت خارجه چین با اشاره به این بیانیه مشترک گفت: آمریکا باید در راستای تحقق نتایج گفت‌وگوها، هر چه سریع‌تر تصمیمی سیاسی اتخاذ کند.
در پایان سفر ۲ روزه رافائل گروسی، مدیرکل آژانس به تهران و دیدار و مذاکره با مقامات عالی‌رتبه کشور، سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بیانیه مشترکی صادر کردند.
میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در واکنش به نتایج و دستاوردهای سفر گروسی به ایران در پیامی توییتری، برداشتن دوربین‌های نظارتی در تأسیسات هسته‌ای ایران را نتیجه قطعی تصویب قطعنامه (خردادماه) آمریکا و تروئیکای اروپایی (آلمان، انگلیس، و فرانسه) در شورای حکام آژانس علیه تهران خواند و تاکید کرد که خنثی‌سازی این اشتباه راهبردی و غیرمسئولانه کار ساده‌ای نیست.
اولیانوف همچنین در توییت دیگری نوشت که برنامه هسته‌ای ایران در نشست امروز (دوشنبه) شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی بررسی می‌شود.
گروسی در بازگشت از تهران در نشستی مطبوعاتی با ابراز خرسندی از مذاکرات اخیر با تهران، درباره «پاسخ ایران در خصوص ادعاهای پادمانی برخی رسانه‌ها» گفت که روح این دیدار درباره آغاز اجرای برخی تمهیدات ملموس در این راستا بود.