خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع 3 هزار اصله نهال رایگان در قشم- اخبار جزایر خلیج فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 15 اسفند 1401 - 14:54
همزمان با روز درختکاری و در راستای ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی و کمک به افزایش سرانه فضای سبز، 3 هزار اصله نهال ثمر ده به صورت رایگان در شهرهای قشم و درگهان توزیع شد.
قشم،درختكاري،نهال،پارك،منطقه،شهر،روز،مترمربع،وسعت،آزاد،اشاره ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، شریف شریفی‌نژاد مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم در این ارتباط اظهار داشت: نهال‌های توزیع شده از نوع انبه، پرتقال، نارنج، لیمو و زیتون است.
وی مشارکت شهروندان در غرس نهال را مهم خواند و گفت: درخت نماد آبادانی و شاخص سرسبزی و خرمی و مظهر زندگی است که سبب لطافت هوا و سبب آسایش و رفاه انسان و صفا و پاکی طبیعت می‌شود.
مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به تلاش‌های در دست انجام برای توسعه فضای سبز در این منطقه، ابراز داشت: در همین راستا همزمان با روز درختکاری پارک شهدا در محله بوستان شهر قشم نیز به وسعت 6 هزار و 700 مترمربع افتتاح شد و 17 نهال مثمر نیز به یاد 17 شهید این شهر با همراهی خانواده شهدای گرانقدر جزیره، در پارک مذکور کاشته شد.
شریفی‌نژاد با اشاره به بازسازی، نورپردازی و نصب وسایل بازی کودکان در پارک دیگری در محله سجادیه به وسعت 2 هزار و 300 مترمربع ، گفت: احداث مجموعه ای از پارک‌های خطی در شهر قشم از برنامه‌های دیگر این مدیریت است.
کاشت 13250 نهال به تعداد شهدای پلیس در روز درختکاری این مقام مسوول خاطرنشان کرد: یکی از این پارک‌ها به وسعت یک هزار و 675 مترمربع به نام پارک خطی گلستان شمالی در محور اتصال میدان امام قلی به میدان حافظ قرار دارد.
شریفی‌نژاد با بیان اینکه روز درختکاری، بهانه‌ای برای ادای دِین به طبیعت است، گفت: در همین راستا نیز توزیع 3 هزار نهال مثمر از نوع انبه، پرتقال، نارنج، لیمو و زیتون، بین مردم شهرهای قشم و درگهان از برنامه‌های دیگر روز درختکاری سازمان منطقه آزاد قشم است.
وی با اشاره به اینکه از 15 تا 22 اسفند به عنوان هفته منابع طبیعی نامگذاری شده است، تصریح کرد: این هفته، فرصت مغتنمی برای ترویج فرهنگ درختکاری است.
براساس آخرین آمار اعلام شده، سرانه فضای سبز شهر قشم از 12.6 متر در سال 1396 به 15.5متر در سال گذشته رسید که افزایش 23 درصدی داشته است.
انتهای پیام/7558/.