خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کانون وقوع پدیده گرد و خاک در اردبیل محلی و منطقه‌ای است

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 15 اسفند 1401 - 14:39
اردبیل - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: طبق بررسی های به عمل آمده کانون های وقوع پدیده گرد و خاک با شدت بالا در اردبیل محلی و منطقه ای بوده است.
کانون وقوع پدیده گرد و خاک در اردبیل محلی و منطقه‌ای است

حسن قاسم پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده کانون‌های وقوع پدیده گرد و خاک با شدت بالا در اردبیل محلی و منطقه‌ای بوده که به دلیل خشک سالی و کاهش بارندگی در این فصل و عدم تثبیت خاک با رطوبت کافی، شاهد وضعیت ناسالم و خطرناکی هستیم.
وی افزود: طبق پیش بینی‌های هواشناسی استان این وضعیت تا پایان امروز برقرار بوده و از فردا روند کاهشی داشته و پیش بینی می‌شود با فروکش کردن وزش باد جنوبی شرایط گرد و خاک تا صبح فردا فروکش کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل بیان کرد: با توجه به محلی، نقطه‌ای و لحظه‌ای بودن کانون‌ها، امکان سنجش غلظت و تراکم با دستگاه‌های سنجش به صورت علمی و فنی مقدور نبوده و صرفاً با آنالیز دید افقی، میزان گرد و خاک قابل مشاهده است.
قاسم‌پور تصریح کرد: همکاران اداره کل حفاظت محیط زیست ضمن پایش عرصه با ایجاد کنندگان گرد و خاک اعم از فعالیت‌های صنعتی و خدماتی و عمرانی برخورد و نسبت به تعطیلی موقت برای کاهش میزان آلایندگی اقدام می‌کنند.