خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش خفیف باران در استان بوشهر از فردا آغاز می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 اسفند 1401 - 12:32
بوشهر- کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: بارش خفیف باران در استان بوشهر از فردا آغاز می‌شود.
استان،وزش،باد،خفيف،هواشناسي

طلیعه محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی از اواخر وقت امروز ناپایداری‌های جوی در استان افزوده خواهد شد که در اثر آن فردا در بخش‌های شمالی استان احتمال بارش خفیف باران وجود دارد.
وی اضافه کرد: از روز چهارشنبه با تشدید ناپایداری‌ها انتظار می‌رود سرعت وزش باد روی خلیج‌فارس افزایش یابد و در پی آن سواحل و فراساحل استان تا پایان هفته در برخی ساعات متلاطم پیش بینی می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: دمای هوا نیز طی این مدت افزایش نسبی خواهد داشت.
وی افزود: از فردا آسمان آسمان نیمه ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد و فردا در نواحی شمالی احتمال بارش خفیف باران پیش‌بینی می‌شود.
محمدی بیان کرد: جهت وزش باد غالباً شمال غربی تا شمال شرقی به تدریج از اواخر امشب جنوب شرقی با سرعت هشت تا ۳۰ گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتی‌متر خواهد بود.