خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری جاعل اسناد در خرم‌آباد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 اسفند 1401 - 11:49
خرم‌آباد- رئیس پلیس آگاهی لرستان از دستگیری جاعل اسناد در مرکز این استان خبر داد.
آگاهي،پليس،قرار،رخشان،جعلي،سرهنگ،لرستان،مأموران

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عبدالرضا رخشان امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در پی اعلام فردی به پلیس آگاهی لرستان مبنی بر اینکه یک نفر اقدام به تهیه و تنظیم اوراق و صورت جلسات جعلی فوت مادر شاکی کرده است، رسیدگی به پرونده در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: مراتب در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفته و با انجام تحقیقات و اقدامات پلیسی و انجام اقدامات کارشناسی به عمل آمده بر روی سند مکشوفه جعلی بودن مدرک از حیث امضا و نوشته‌ها محرز شد.
رئیس پلیس آگاهی لرستان، تصریح کرد: مأموران بلافاصله وارد عمل شدند و پس از کسب مجوزهای لازم قضائی متهم را در مخفیگاه خود طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.
سرهنگ رخشان، اظهار داشت: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی در تحقیقات ابتدایی به جرم خود اعتراف و پس از تکمیل پرونده برای ادامه مراحل قضائی به مرجع خواهان تحویل داده شد.
وی به شهروندان توصیه کرد که معاملات و قراردادهای خود را در مراکز رسمی و قانونی انجام و به ثبت برسانید تا از دخل و تصرف در آن جلوگیری و تحت حمایت‌های قانونی قرار گیرید و برای اطمینان از اصالت سند از مرجع صدور آن استعلام بگیرید.