خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه فیبر نوری تا ۹ ماه آینده در تبریز تکمیل می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 اسفند 1401 - 11:03
تبریز- شهردار تبریز از بهره برداری و تکمیل پروژه فیبر نوری به عنوان زیرساخت هوشمندسازی شهر تا ۹ ماه آینده خبر داد.
شهرداري،تبريز،خبر،هوشيار،احداث،پرداخت،تلاش،آينده،شهر

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در جلسه شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه در بودجه سال آینده ۳۰۰ میلیارد تومان برای خرید ماشین‌آلات اضافه خواهد شد، موضوع ارزش افزوده را یکی از درآمدهای قابل وصول شهرداری عنوان کرد.
وی از تحقق درآمد ناشی از کمک دولتی و واریز ماهانه آن خبر داد و در عین حال عمده بدهی شهرداری تبریز در بحث دیون را از سهم دولت دانست و گفت: تمام تلاش ما این است که تا پایان سال جاری بدهی شهرداری به اشخاص پرداخت شود و بخشی نیز در سال بعد توسط مرکز و مناطق پرداخت می‌شود.
هوشیار با اشاره به قرارداد شهرداری تبریز با قرارگاه خاتم الانبیا (ص) در رابطه با ساخت ۱۵۰۰ واحد در شهرک جوانان، افزود: احداث این شهرک وظیفه دولت است اما برای رفع مخاطره از بافت ناکارآمد، شهرداری تبریز اقدام به احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی می‌کند.
وی از تکمیل پروژه فیبر نوری به عنوان زیرساخت هوشمندسازی تا آذر سال آینده خبر داد و گفت: هیچ پایشی برای تخلفات رانندگی در سطح شهر وجود ندارد اما سال بعد، در سطح شهر هم دوربین‌های نظارتی و هم فیبر نوری ایجاد می‌شود.
شهردار تبریز همچنین از احداث اتاق بحران شهرداری تبریز در خیابان گلکار توسط شهرداری منطقه ۱ خبر داد و افزود: تلاش داریم تا بهمن سال ۱۴۰۲ این پروژه به اتمام برسد.
وی با بیان اینکه هیچ نگرانی از بابت پرداخت حقوق کارکنان شهرداری تبریز وجود ندارد، از تلاش برای بهینه‌سازی ارائه خدمات توسط نیروهای شهرداری تا پایان دوره فعلی مدیریت شهری خبر داد.
هوشیار از ارتقای سهم درآمد پایدار از کل درآمدهای شهرداری تبریز از ۱۳ به ۱۸ درصد خبر داد و در عین حال از پیش‌بینی ارتقای این رقم به بیش از ۲۰ درصد تا چند سال آینده، سخن گفت.