خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور قضایی برای بررسی مسمومیت دانش آموزان ارومیه ای- اخبار آذربایجان غربی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 14 اسفند 1401 - 16:43
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی، دستور رسیدگی به موضوع مسمومیت دانش آموزان را صادر کرد.
دادگستري،قضايي،اقدامات،شناسايي،نتايج،اقدام

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه به نقل از روابط عمومی دادگستری آذربایجان‌غربی، ناصرعتباتی در دستوری به مجموعه های انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی، از آنها خواست با تمام توان و با استفاده از تمام ظرفیت‌ها در جهت بررسی موضوع در استان و شناسایی و برخورد قاطع با عوامل این اقدام غیر انسانی با همکاری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در اسرع وقت اقدام کنند.
وی با تاکید بر اینکه سلامتی شهروندان خصوصاً دانش آموزان و امنیت روانی همه خانواده ها خط قرمز دستگاه قضایی است، از شروع اقدامات قضایی و تحقیقات گسترده در این خصوص خبر داده و اعلام کرده که نتایج اقدامات متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.
در قسمت دیگری از دستور رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی، به پزشکی قانونی ماموریت داده شده با استفاده از روشهای علمی، فنی و تخصصی میزان مسمومیت و مواد مسموم کننده مورد استفاده مورد شناسایی و نتایج سریعاً اعلام شود.
انتهای پیام/ن