خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میلان دست خالی فلورانس را ترک کرد- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 14 اسفند 1401 - 02:39
قهرمان فصل گذشته سری A از سفرش به خانه فیورنتینا هیچ امتیازی نگرفت.
بازي،ميلان،دقيقه،ساعت،فلورانس،A،اينتر،پذيراي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در آخرین بازی شب دوم از هفته بیست‌و‌پنجم سری A ایتالیا، شب گذشته (شنبه) از ساعت 23:15 به وقت تهران تیم فوتبال میلان در ورزشگاه آرتمیو فرانکی شهر فلورانس به مصاف فیورنتینا رفت و با قبول شکست 2 بر یک دست خالی به خانه برگشت.
در این بازی که ششمین شکست فصل میلان را به همراه داشت، نیکلاس گونسالس در دقیقه 49 از روی نقطه پنالتی و لوکا یوویچ در دقیقه 87 برای بنفش‌پوشان فلورانس گلزنی کردند و میلان در دقیقه 5+90 توسط تئو هرناندس یکی از گل‌های خورده را جبران کرد.
میلان با این نتیجه 47 امتیازی و پشت سر رقیب همشهری‌اش، اینتر در جایگاه چهارم جدول باقی ماند با این تفاوت که در صورت پیروزی رم در بازی این هفته‌اش برابر یوونتوس، روسونری این جایگاه را هم از دست می‌دهد و یک پله در جدول سقوط می‌کند.
پیش از این بازی هم آتالانتا در خانه اودینزه به میدان رفته بود که آن بازی بدون گل مساوی تمام شد.
در اولین بازی روز گذشته هم مونتزا با نتیجه 2 بر یک بر امپولی غلبه کرد.
امروز و ادامه بازی‌های هفته بیست‌و‌پنجم سری A، چهار مسابقه دیگر برگزار می‌شود که در مهمترین آنها اینتر از ساعت 20:30 پذیرای لچه است و در آخرین مسابقه از ساعت 23:15 رم پذیرای یوونتوس خواهد بود.
انتهای پیام/