سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

والدین و دانش‌آموزان آرامش خود را حفظ کنند

مهر | سلامت و پزشکی، اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 13 اسفند 1401 - 22:34
تبریز- رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: از والدین و دانش‌آموزان می‌خواهیم آرامش خود را حفظ کنند و احتیاط لازم را داشته باشند.
اتفاق،بحران،نفر،مسموميت،جو،مجهول،ترخيص،مسموم،فعلاً

بهمن نقی پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت درمانی دانش‌آموزان مسموم شده گفت: از ساعت ۱۱ صبح امروز در فوریت پیش بیمارستانی تبریز مسموم شدن دانش‌آموزان گزارش شد و مراکز درمانی پزشکان و پیراپزشکان بلافاصله بعد از خبردار شدن که در سه مرکز آموزشی تبریز اتفاق افتاده بود، به مدارس رفتند.
وی ادامه داد: هفت نفر در بیمارستان سرپایی درمان شده و چند نفر در محل مداوا شدند و حدود ۶۵ نفر برای مراقبت به بیمارستان منتقل شدند تا بررسی‌های لازم انجام شود که تاکنون ۵۷ نفر آنها ترخیص شده‌اند و کارهای مراقبتی بقیه هم در حال انجام است که خوشبختانه مشکل خاصی وجود نداشته است، علائمی بود اما مشکل حادی نداشتند.
وی افزود: از والدین و دانش‌آموزان می‌خواهیم آرامش خود را حفظ کنند و احتیاط لازم را داشته باشند.
علائم شبیه به مسمومیت بوده ولی فعلاً امری مجهول است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: از مدرسه‌ای که مسمومیت گزارش شده بود، بازدید داشتیم و چیزی نتوانستیم مشاهده کنیم و اغلب جو روانی موجود و استرس باعث این اتفاقات شده است و عامل شیمیایی ندارد.
محمدباقر هنربر ضمن تاکید بر پیگیری موضوع و آماده باش بودن گفت: نوع اتفاق هنوز مشخص نیست که حمله بیولوژیکی است یا خرابکاری و یا جو روانی؛ وجود ابهام در این موضوع هنوز نمی‌تواند قضیه را روشن کند.
وی افزود: تمامی دانش آموزان بستری شده صرفاً برای مراقبت تحت نظر هستند و تا شب ترخیص می‌شوند.
وی خاطرنشان کرد: در تعریف مدیریت بحران این مورد، بحران تعریف نشده است اما چون اتفاقی خارج از روال است، در فضای عمومی و جو رسانه‌ای این اتفاق بحران تلقی شده است ولی منشأ اتفاق مشخص نیست و علائم شبیه به مسمومیت دارد و فعلاً امری مجهول است.