خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساختمان های مستهلک و قدیمی در مازندران شناسایی شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 اسفند 1401 - 20:57
ساری- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران گفت: ساختمان های پرریسک از نطر فنی و مهندسی، مستهلک و با قدمت بالا در استان شناسایی و معرفی شوند.
ناايمن،مازندران،ساختمان،عليخاني،ايمني،شهرها،شناسايي،مرحله،اس ...

به گزارش خبرنگار مهر، رضا علیخانی شامگاه شنبه در نشست کارگروه ساختمان‌های ناایمن مازندران، با بیان اینکه، بررسی وضعیت ساختمان‌های ناایمن، فرونشست ساختمان‌ها و اطفا حریق در دستور کار وزارت کشور و وزارت راه و شهرسازی قرار دارد، اظهار کرد: همه استان‌های کشور مکلف به تحقق سطح بالای ایمنی ساختمان‌ها هستند و بر اساس برنامه، مازندران نیز برای تحقق اهداف خود را آماده کرده است.
وی با اشاره به اینکه شیوه نامه وزارت کشور ابلاغ شد و در استان پس از بومی سازی از بعد فنی و تخصصی، شیوه نامه استانی تهیه شد، افزود: ساختمان‌های ناایمن موضوع مهمی است که به نحو جدی به آن توجه شود چون به ایمنی شهر و جان مردم سرکار دارد.
معاون عمرانی استاندار مازندران یادآورشد: به دنبال ساز و کاری هستیم که در همه شهرها طرح اجرا شود و فاز نخست با شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر و ساختمان‌های مهم است.
علیخانی با بیان اینکه از لحاظ طبقات و حجم جمعیتی که در ساختمان‌ها قرار دارند شناسایی می‌شوند، خاطرنشان کرد: ساختمان‌هایی که پرریسک از لحاظ فنی و مهندسی و مستهلک یا پر عمر هستند و قابلیت‌های لازم را از لحاظ سازه‌ای از دست دادند و احتمال فرونشست دارند، شناسایی و معرفی شوند.
وی از شهرداری‌های استان خواست تا همکاری لازم را برای اجرای طرح داشته باشند و گفت: لیست ساختمان‌های نا ایمن شهرستان‌ها به کارگروه ساختمان‌های ناایمن استان برای تعیین تکلیف ارسال شود تا برای مستحکم سازی و بهبود ساختمان جهت دستیابی به مقررات ملی ساختمان و رساندن به مرحله ایمن سازی تصمیم گرفته شود.
معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به اینکه کمیته شهرستان‌ها پایش رصد و شناسایی اقدام کنند، تصریح کرد: ساختار این کمیته‌ها تبیین شد و شرح و وظایف همه بخش‌ها نیز مشخص است و انتظار می‌رود تا تصویر کلی نقاط قوت و ضعف شهرها و موضوعات خاص اعلام گردد.
علیخانی با بیان اینکه رصد، پایش و کنترل ساختمان‌های ناایمن شهرهای بزرگ در مرحله نخست انجام می‌شود و در مرحله بعدی نیز همه شهرها در دستور کار قرار دارد، افزود: در کنار توجه به مقررات ملی ساختمان و موضوعاتی که با ایمنی ساختمان سرکار دارد، به موضوعات اجتماعی و فرهنگی این طرح نیز توجه می‌شود.