خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حقوق دانشجومعلمان افزایش می‌یابد

فارس | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 06 خرداد 1398 - 12:24
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌ و پرورش گفت: با پیگیری‌های انجام‌ شده از سوی وزیر آموزش‌ و پرورش و نظر مساعد سازمان اداری و استخدامی کشور، بند 7 مصوبه افزایش حقوق سال جاری در خصوص دانشجومعلمان اعمال می‌شود.
حقوق،پرورش،افزايش،دانشجو،معلمان

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌ و پرورش گفت: با پیگیری‌های انجام‌ شده از سوی وزیر آموزش‌ و پرورش و نظر مساعد سازمان اداری و استخدامی کشور، بند 7 مصوبه افزایش حقوق سال جاری در خصوص دانشجومعلمان اعمال می‌شود.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، تعدادی از مخاطبان این خبرگزاری در سامانه «فارس من» خواستار «افزایش حقوق دانشجو معلمان» شدند.
علی الهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌ و پرورش اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده از سوی وزیر آموزش‌ و پرورش و نظر مساعد سازمان اداری و استخدامی کشور بند 7 مصوبه افزایش حقوق سال جاری در خصوص دانشجو معلمان اعمال می‌شود.
وی افزود: به علت اینکه مبلغ افزایش اعمال‌شده حقوق این افراد به رقم 4 میلیون و 400 هزار ریال نرسیده است، بنابراین مابه‌التفاوت آن تحت عنوان «تفاوت بندی تبصره 12 قانون بودجه سال 98» به حقوق آنان اضافه خواهد شد.
به گفته معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌ و پرورش، اقدام لازم برای اصلاح نگارش حقوق دانشجو معلمان در سامانه آغاز شده و احکام اصلاح‌ شده حقوقی آنها مطابق با بند 7 تصویب‌نامه افزایش حقوق سال جاری در خردادماه اعمال خواهد شد.
انتهای پیام/