خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بودجه ۵۸۰ میلیارد تومانی برای آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 13 اسفند 1401 - 16:47
عضو شورای شهر تهران درباره بودجه ۱۴۰۲ شهرداری تهران و جزئیات آن توضیحاتی ارائه داد.
تومان،بودجه،تبصره،تهران،آخوندي،مبلغ،خريد،شهر

آخوندی مطرح کرد؛
آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شهرداری تهران اظهار کرد: خرید اتوبوس و مینی بوس شهری از محل منابع عمومی به مبلغ ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان، خرید اتوبوس سه کابین یه مبلغ هزار میلیارد تومان، خرید ون به مبلغ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، بهسازی و تجهیز ناوگان به مبلغ هزار و ۳۲۵ میلیارد تومان، تأمین تجهیزات اتوبوس هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان و تأمین موتور سیکلت برقی نیز به ۶۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: شهرداری موظف است در شهریور ماه درباره افزایش ۱۰ هزار میلیارد تومانی بودجه حمل و نقل عمومی توضیحات خود را ارائه دهد.
آخوندی با اعلام اینکه ۶۳۱ میلیارد تومان بودجه برای آتش نشانی و ۲۷۹ میلیارد تومان برای تجهیزات مدیریت بحران پیش بینی شده است، گفت: در تبصره بیستم نیز ۱۰۰ میلیارد تومان برای این بخش در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در حوزه حمل و نقل در خرید هشت هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان، بهسازی اتوبوس‌ها هزار و ۳۴۵ میلیارد تومان، احداث خطوط مترو چهار هزار و ۴۵۱ میلیارد تومان، بهسازی و تعمیر خطوط ۲ هزار و ۵۴۰ میلیارد تومان و در تبصره بیستم هفت هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در حوزه اجتماعی و فرهنگی نیز برای نوسازی زیرساخت‌ها هزار میلیارد تومان در تبصره بیستم اضافه کرده ایم، تصریح کرد: ۵۸۰ میلیارد تومان در بودجه برای آسیب دیدگان اجتماعی در نظر گرفته ایم.
وی افزود: ۸۱۰ میلیارد تومان در بودجه و ۸۰۰ میلیارد تومان نیز در تبصره ۲۰ برای آسفالت پیش بینی شده است؛ هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان در بودجه و هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در تبصره ۲۰ برای بزرگراه‌های تهران تخصیص یافته است.
آخوندی با بیان اینکه ۲ هزار و ۹۰ میلیارد تومان برای توسعه نمایشگاه شهر آفتاب اختصاص یافته است، یادآور شد: هزار و ۱۷۵ پروژه با هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان در پیوست بودجه برای پروژه‌های توسعه محلی در نظر گرفته شده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به رسمی نیز تعیین تکلیف و تصمیمات مهمی گرفته شد و شهرداری باید در سال آینده انجام دهد.