خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف انواع مواد محترقه درشهرستان آبیک

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 اسفند 1401 - 12:45
قزوین- فرمانده انتظامی آبیک از کشف یک هزار و ۵۶۰ عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز در این شهرستان خبر داد.
محترقه،مواد،شهرستان،توزيع،آبيك

به گزارش خبرگزاری مهر سرهنگ بهروز لامعی اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن ایام پایانی سال، طرح مقابله با قاچاق و تهیه و توزیع مواد محترقه در سطح شهرستان در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با تلاش مأموران اداره اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان ۲ واحد صنفی در امر تهیه و توزیع مواد محترقه در شهر آبیک شناسایی و پس اقدامات فنی و اطلاعاتی، اکیپی از مأموران این پلیس با هماهنگی قضائی از محل بازدید و مواد محترقه را کشف کردند.
رئیس پلیس شهرستان آبیک با بیان اینکه از این دو واحد صنفی یک هزار و ۵۶۰ عدد انواع مواد محترقه و ۲۵۰ گرم ماده محترقه اکلیل سرنج کشف شد، از شهروندان خواست تا هرگونه اخبار و اطلاعات مربوط به تهیه و تولید و توزیع مواد محترقه و منفجره خطرآفرین را از طریق فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.