خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علمای شیعه و سنی استان بوشهر وحدتی کم‌نظیر دارند

مهر | استان‌ها | جمعه، 12 اسفند 1401 - 22:23
بوشهر- رئیس جمهور گفت: انسجام و وحدت علمای شیعه و سنی استان بوشهر مثال‌زدنی است که در پیشبرد امور نتیجه خوبی خواهد داشت.
كشور،رئيسي،طلاب،علما،شيعه،سني،مهمي،عدالت

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی جمعه‌شب در دیدار علما و روحانیون شیعه و سنی استان اظهار داشت: طلاب و فضلا وظیفه و رسالت مهمی در جامعه بر عهده دارند که از جمله می‌توان به تعلیم و تعدیل اشاره کرد.
وی اقامه عدالت اجتماعی را از وظایف و مسئولیت‌های علما دانست و بیان کرد: علم‌آموزی و حمایت و تبیین ارزش‌های انقلابی از دیگر موضوعات مهمی است که در بین طلاب باید با جدیت دنبال شود.
رئیس جمهور اتحاد و همدلی را نیاز امروز کشور دانست و خاطرنشان کرد: با انسجام و وحدت مثال زدنی بین علمای شیعه و سنی استان بوشهر می‌توان کارهای بسیاری در اجرای عدالت و مسائل فرهنگی و اجتماعی انجام داد.
آیت‌الله رئیسی افزود: دولت نیز در این زمینه وظایفی به عهده دارد که تلاش خواهد کرد که آن را به نحو مطلوب به انجام برساند.
وی تصریح کرد: امروز به موازات پیشرفت‌های کشور دشمنی‌ها نیز افزایش یافته است که تازه‌ترین نمونه آن تلاش برای ایجاد فضای ناامنی در مدارس و نگرانی در میان خانواده‌ها است.
آیت‌الله رئیسی گفت: قطعاً کسانی که به این بهانه امنیت روانی جامعه را هدف قرار داده‌اند دغدغه سلامت دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها را ندارند، بلکه هدف‌شان ایجاد بلوا و آشوب در کشور به هر بهانه‌ای است.
وی ادامه داد: در عین حال وزارت اطلاعات و وزارت کشور موظف شده‌اند به صورت دقیق مسئله را پیگیری و مردم را از نتیجه آن مطلع کنند.