خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرعت وزش باد در استان مرکزی افزایش می‌یابد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اسفند 1401 - 18:06
اراک- معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان مرکزی از افزایش سرعت وزش باد در نقاط مختلف این استان تا اواسط هفته آتی خبر داد.
استان،ساعات،روز،هوا،شنبه

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا مرادی با اشاره به افزایش سرعت وزش باد در نقاط مختلف این استان تا اواسط هفته آتی اظهار داشت: مطابق بررسی‌ها از روز شنبه تا حداقل روز سه‌شنبه هفته آتی، سرعت وزش باد در استان افزایش پیدا می‌کند و در برخی از ساعات بویژه ساعات ظهر و بعدازظهر در برخی از نقاط شدید است.
معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان مرکزی افزود: در ساعاتی از روز شنبه بویژه در ساعات بعدازظهر، رشد ابر در برخی از مناطق بویژه در نواحی شمال استان مرکزی احتمال رگبارهای پراکنده باران دور از انتظار نیست.
وی بیان کرد: دمای هوا تا فردا (جمعه) تغییر محسوسی ندارد اما از روز شنبه دمای هوا روند افزایشی دارد و این روند تا صبح سه‌شنبه تداوم دارد.
مرادی خاطر نشان کرد: به دلیل پایداری و سکون نسبی جو، پتانسیل انباشت آلاینده‌های جوی تا فردا (جمعه) تداوم دارد که موجب استمرار آلودگی هوا در برخی از ساعات در اراک و سایر مناطق صنعتی استان مرکزی می‌شود.