خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علت حوادث مدارس مشخص و با مقصران برخورد شود

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | پنجشنبه، 11 اسفند 1401 - 14:56
قم- مرجع تقلید شیعیان گفت: علت حوادث مدارس باید مشخص و به مردم اطلاع رسانی شود و در صورت عمدی بودن با خاطیان و مقصران برخورد و مجازات شوند.
حوادث،مدارس،سبحاني،عمدي،تقليد،مرجع

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله جعفر سبحانی پیش از ظهر پنجشنبه در دیدار وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: حوادثی که در برخی از مدارس از جمله قم و بروجرد رخ داده است موجب نگرانی مردم است و تاکنون نیز علت این حوادث مشخص نشده که آیا عمدی بوده یا سهوی بوده است.
مرجع تقلید شیعیان بیان داشت: مدیران مدارس نیز از علت این حوادث مطلع نیستند که در این راستا باید نتایج تحقیقات صورت گرفته به مردم اطلاع رسانی شود و در صورت عمدی بودن این اتفاقات باید با افراد مقصر برخورد و مجازات شوند.
آیت الله سبحانی در ادامه با بیان اینکه برخی از خانواده‌ها به دلیل اینکه نگران فرزندان خود هستند فرزندانشان را به مدارس نمی‌فرستند افزود: باید با اطلاع رسانی علت حوادث خانواده‌ها را از نگرانی رها کنیم.
این مرجع تقلید همچنین احیای معاونت پرورشی در وزارت آموزش و پرورش را کاری ارزشمند برشمرد و بیان داشت: باید اقدامات تربیتی در نظام آموزشی تقویت شود تا دانش آموزان در برابر فتنه‌های فرهنگی دشمنان بیمه شوند.