خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح شهرک زیارتی و اقامتی جمکران محقق شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اسفند 1401 - 13:24
قم- تولیت مسجد مقدس جمکران بر تحقق طرح شرکت زیارتی و اقامتی جمکران در راستای ارائه خدمات بهتر به زائران تاکید کرد.
شعبان،جمكران،زائران،مسجد،مقدس،تاكيد

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان در جلسه ستاد تسهیلات زائران ویژه نیمه شعبان که با حضور استاندار قم و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، پیش بینی کرد امسال شاهد حضور پرشورتر مردم در مراسم نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران باشیم.
وی آثار تجمع بزرگ مذهبی در نیمه شعبان را موجب خنثی شدن توطئه‌های دشمنان دانست و بر آمادگی هرچه بیشتر دستگاه‌ها در بستر سازی برپایی این مراسم تاکید کرد.
تولیت مسجد مقدس جمکران بر حل مشکلات ترافیکی در ایام نیمه شعبان تاکید کرد و تأمین نیازهای زائران در مسیر بلوار پیامبر اعظم را خواستار شد.
وی بر پیگیری تحقق طرح شهرک اقامتی و زیارتی در اطراف مسجد مقدس جمکران تاکید و همه تلاش‌ها در خدمت رسانی به زائران را گامی مؤثر در مسیر تحقق نقش قم در عصر انتظار توصیف کرد.