خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۲ درصد ازمردم چهارمحال وبختیاری تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار دارد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اسفند 1401 - 10:54
شهرکرد- مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور گفت: ۵۲ درصدچهارمحال و بختیاری در حوزه بیمه‌ای، تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار دارد و ۳۰ درصد این جمعیت از یارانه‌های دولتی برخوردارند.
استان،موسوي،سرمايه،اجتماعي،چهارمحال،بختياري،درصدد،عدالت

به گزارش خبرنگار مهر، میرهاشم موسوی پنج شنبه در نشست با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با توجه به مطالبه استان برای سرمایه گذاری شستا در این استان کمیته‌ای برای تشکیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در این استان را شناسایی می‌کند.
موسوی خاطر نشان کرد: حکمرانی تأمین اجتماعی مبتنی بر عدالت است، به دنبال آن درصدد حفظ و تقویت سرمایه اجتماعی هستیم.
وی با اشاره به اینکه با وجود اینکه این سازمان تاکنون خدمات زیادی ارائه کرده است گفت: دولت سیزدهم با رویکرد عدالت محور خود درصدد جبران کاستی‌های گذشته است و تلاش می‌کند خدمات خود را در مناطق محروم تقویت کند.
موسوی عنوان کرد: ۱۳۳ طرح با ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در سطح کشور اجرا شده است که این اقدام در صورتی انجام گرفته که این سازمان با محدودیت منابع روبرو است، اما خدمات رسانی متوقف نشده است.
وی خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی در طول سال‌های فعالیت خود خدمات قابل توجهی در بخش بهداشت، سلامت، درمان و رفاه ارائه کرده است بطوری که سن امید به زندگی از ۵۵ به ۷۵ سال افزایش یافته است.
موسوی اذعان داشت: در چهارمحال و بختیاری در حوزه بیمه‌ای، حدود ۵۲ درصد جمعیت این استان تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار دارد و ۳۰ درصد این جمعیت از یارانه‌های دولتی برخوردارند که نسبت به نرم کشوری نزدیک به ۲ برابر است.
وی تشریح کرد: در حوزه درمان نیز ساخت چهار مرکز درمانی در این استان مصوب شده که در سال ۱۴۰۲ اجرا می‌شود.