خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهمال در صیانت از اراضی ملی و کشاورزی مصداق ترک فعل است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 اسفند 1401 - 16:31
شیراز- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس گفت: اهمال در صیانت از اراضی ملی و کشاورزی مصداق ترک فعل بوده و از طرق قانون با مدیران مربوطه برخورد قانونی صورت می‌پذیرد.
كاربري،قانون،اراضي،زراعي،غيرمجاز،قانوني،حفظ،استان،بحريني

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مصطفی بحرینی پیش از ظهر سه شنبه با بیان اینکه قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها را فصل الخطاب تصمیم گیری ها است، تأکید کرد: هرگونه اقدام که مانع از تداوم تولید و بهره برداری و استمرار کشاورزی شود از مصادیق تغییر کاربری غیرمجاز تلقی خواهد شد که در قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها جرم انگاری شده است و مستحدثات نیز مشمول قلع و قمع می‌شود.
بحرینی عنوان کرد: تاکنون در خصوص باغشهرها و تغییر کاربری‌های غیرمجاز کشور، تصمیمی مغایر با مفاد این قانون از طرف قانونگذار اتخاذ نشده است.
این مقام قضائی استان افزود: با توجه به عدم تغییر یا اصلاح مقررات مربوطه هر اقدام و مصوبه استانی در خصوص مجموعه‌های باغشهری فاقد وجاهت قانونی است چرا که قانونگذار در تبصره (۲) ماده ۳ قانون حفظ کاربری، هرگونه مجوز صادره در خصوص تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی را ابطال نموده و بر تعقیب قضائی هریک از کارکنان دولت و نهادها که در اجرای قانون مزبور به تشخیص دادگاه صالحه تخطی کرده باشند، تصریح کرده است.
دادستان مرکز استان فارس هشدار داد: چنانچه دستگاه‌های متولی صیانت از اراضی ملی و کشاورزی در انجام وظایف قانونی اهمال یا کوتاهی نمایند از مصادیق ترک فعل بوده و مطابق با دستورالعمل ریاست قوه قضائیه پیرامون «نحوه مقابله با ترک وظایف قانونی مدیران و کارمندان و پیشگیری از آن» توسط دادستانی مرکز استان مورد پیگیری و تعقیب ویژه قرار خواهند گرفت.