خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمدعلی الحوثی: انصارالله مستقل عمل می‌کند/ حملات پهپادی واکنشی به بی‌اعتنایی به روند صلح است

ایسنا | برگزیده، بین‌الملل | دوشنبه، 06 خرداد 1398 - 08:35
یکی از رهبران جنبش انصارالله یمن اعلام کرد، انصارالله حملات هوایی خود با پهپادها را در عمق خاک عربستان از ابتدای ماه جاری میلادی ازسرگرفته و آن در پاسخ به بی‌اعتنایی ائتلاف متجاوز عربی به "طرح‌های صلح" ارائه شده از سوی جنبش است.
يمن،ائتلاف،حملات،الحوثي،انقلابي،جنبش

یکی از رهبران جنبش انصارالله یمن اعلام کرد، انصارالله حملات هوایی خود با پهپادها را در عمق خاک عربستان از ابتدای ماه جاری میلادی ازسرگرفته و آن در پاسخ به بی‌اعتنایی ائتلاف متجاوز عربی به "طرح‌های صلح" ارائه شده از سوی جنبش است.
به گزارش ایسنا، محمد علی الحوثی، رئیس شورای کمیته انقلابی عالی یمن وابسته به انصارالله اتهامات سعودی مبنی بر اینکه این حملات به دستور ایران انجام می‌شوند را رد کرد و گفت: ما در تصمیمات‌مان مستقل هستیم و از هیچ طرفی تبعیت نمی‌کنیم.
براساس گزارش رویترز، الحوثی افزود، انصارالله با توقف حملات در سال گذشته میلادی موافقت کرد و آماده برداشتن گام‌های بیشتر بود.
وی تصریح کرد: متاسفانه کشورهای عضو ائتلاف عربی در مقابل این گام‌های تحلیل‌های اشتباه داشتند و به طرح‌های ما با بی‌توجهی و بی‌اعتنایی برخورد کردند.
رئیس کمیته انقلابی عالی یمن تاکید کرد، انصارالله به طور یکجانبه از سه بندر در دریای سرخ عقب‌نشینی کرد در حالیکه ائتلاف هیچ اقدام مشابهی برنداشت.
ریاض تاکنون به بیانیه حوثی پاسخی نداده و به خروج انصارالله از بنادر شهر الحدیده نیز اذعان نکرده است.
انتهای پیام