خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح ویژه نظارت بر بازار عید نوروز و ماه رمضان در گلستان آغاز شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 اسفند 1401 - 13:59
گرگان- مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان گفت: طرح نظارت بر بازار عید نوروز و ماه رمضان در تعزیرات و دستگاههای نظارتی گلستان به اجرا درآمد.
مرحله،طرح،مراكز،نظارت،خريد،حسام،تعزيرات،زنجيره

به گزارش خبرنگار مهر، تقی حسام بعدازظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش تقاضای مردم برای خرید و انجام سفرهای نوروزی و هم زمانی تعطیلات عید نوروز با آغاز ماه مبارک رمضان طرح نظارتی اجرا می شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان افزود: این طرح در دو بازه زمانی مرحله اول از تاریخ هشت الی ۲۹ اسفندماه‬ و مرحله دوم از تاریخ اول فروردین الی چهارم اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه خواهد یافت.
وی گفت: با توجه به افزایش تقاضای خرید بعضی از کالاها و ضرورت برخورد با تخلفات و برای حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه طرح ویژه نظارت بر بازار عید نوروز و ماه مبارک رمضان در مرحله اول فروشگاه های زنجیره ای، مراکز عمده خرید آجیل و خشکبار، میادین میوه و تره بار، شرکت های مسافرتی و دفاتر فروش بلیط را مورد بازرسی و نظارت قرار می دهند.
حسام ادامه داد: در مرحله دوم طرح، روسای شعب کشیک تعزیرات حکومتی گلستان با همکاری بازرسان سازمان صنعت، معدن، اتاق اصناف، نیروی انتظامی و غیره مراکز اسکان و پذیرائی، اقامتگاه ها، هتل ها و مراکز فروشگاه های زنجیره ای و غیره را بازرسی و نظارت می کنند.