سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح اتاق عمل دندانپزشکی کودکان اوتیسمی در کرمانشاه

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 اسفند 1401 - 08:52
کرمانشاه- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از افتتاح اتاق عمل دندانپزشکی کودکان اوتیسمی و دارای معلولیت در کرمانشاه خبر داد.
عمل،اتاق،معلوليت،كودكان

قباد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با تلاش‌های صورت گرفته روز گذشته اتاق عمل دندانپزشکی کودکان اوتیسمی و دارای معلولیت در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی راه اندازی و افتتاح شد.
وی افزود: اتاق عمل دندانپزشکی کودکان اوتیسمی و دارای معلولیت دارای پزشکان متخصص و تجهیزات مورد نیاز و به صورت رایگان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: پیش بینی شده یک روز در هفته این اتاق عمل در اختیار بیماران اوتیسم و سایر روزها برای سایر کودکان نیازمند عمل جراحی قرار گیرد.
محمدی بیان کرد: پیش از این در استان کرمانشاه و استان‌های غرب کشور اتاق عمل دندان پزشکی برای بیماران اوتیسم و دارای معلولیت وجود نداشت.
وی خاطر نشان کرد: با افتااح این اتاق عمل هزینه‌های خانواده‌ها برای سفر به استان‌های دیگر و درمان کاهش خواهد یافت.