خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین همایش ملی زن، ورزش و برابری جنسیتی برگزار می‌شود

ایسنا | ورزشی | دوشنبه، 06 خرداد 1398 - 04:36
رئیس کمیسیون ورزش و زنان کمیته ملی المپیک از برپایی نخستین همایش ملی زن، ورزش و برابری جنسیتی به میزبانی کمیته ملی المپیک خبرداد و گفت: این همایش آبان امسال برگزار خواهد شد.
ورزش،همايش،زنان،ملي،المپيك

رئیس کمیسیون ورزش و زنان کمیته ملی المپیک از برپایی نخستین همایش ملی زن، ورزش و برابری جنسیتی به میزبانی کمیته ملی المپیک خبرداد و گفت: این همایش آبان امسال برگزار خواهد شد.
مهین فرهادی زاد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره این همایش اظهار کرد: نخستین همایش ملی زن، ورزش و برابری جنسیتی برای نخستین بار با همکاری کمیسیون ورزش و زنان کمیته ملی المپیک و آکادمی ملی المپیک آبان ماه برگزار خواهد شد.
در این همایش قرار است آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی در مورد ورزش زنان و چالش‌ها و ارتقای توسعه ورزش زنان مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.
وی «فرهنگ جامعه و ورزش زنان»، «زن و ورزش همگانی» و «زن و ورزش بین‌المللی» را از محورهای این همایش عنوان کرد و گفت: با برگزاری این همایش برای نخستین بار به دنبال بررسی چالش‌ها و راهکارهای توسعه ورزش زنان در آینده هستیم.
فرهادی زاد اضافه کرد: در این همایش همچنین ۲ کارگاه تخصصی درباره حضور زنان در پست‌های مدیریتی ورزش، کاروان‌های بین المللی و ورزش دانش آموزی برپا خواهد شد.
وی در پایان تصریح کرد: با برپایی این گونه همایش‌ها زمینه توسعه ورزش قهرمانی زنان در آینده سیر صعودی به خود خواهد گرفت.
انتهای پیام