خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توصیه های دادستان کل کشور به کارکنان و قضات دادگستری ها- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 08 اسفند 1401 - 10:54
دادستان کل کشور گفت: انتظار همگان از دستگاه قضایی اجرای عدالت است.
قضات،سنگيني،قاضي،كاركنان،قضايي،عدالت،دستگاه،اجراي،منتظري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری پیش از ظهر امروز در نشست با قضات و کارکنان دادگستری شهرستان ساوه با اشاره به اهداف سفرهای استانی اظهار داشت: سفرهای استانی مسئولان قضایی به منظور بررسی دقیق، میدانی و جامع مسائل شهرستان‌های مختلف انجام می‌شود چراکه در جریان این بازدیدهای میدانی و حضور در استان‌ها و شهرهای مختلف نقایص و مشکلات را از نزدیک شاهد خواهیم بود و قطعا در تصمیم‌گیری‌ها برای برنامه ریزی درست و جامع و تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف موثر خواهد بود.
وی افزود: کارکنان و قضات دادگستری باید توجه داشته باشند که جایگاهی که قرار گرفته‌اند، جایگاه و پستی خطیر است چراکه دستگاه قضایی وظیفه سنگینی برعهده دارد و قضات و کارکنان آن از منظر عامه و قوانین جاری در کشور، مسئولیت‌های سنگینی را بردوش دارند که وقتی بتوان در احقاق حقوق مردم و اجرای عدالت و حمایت از مظلوم و برخورد با ستمکار و ظالم قدمی بردارند، ارزش فراوانی دارد بنابراین برای انتخاب قاضی هم در شرع اسلام و هم قانون شرایط ویژه‌ای تعریف شده که این نشان می‌دهد مسئولیتی که متوجه قاضی است بسیار مهم و سنگین است هرچند در هر کشوری، جایگاه قاضی بسیار خطیر و مهم به شمار می‌رود.
منتظری بیان کرد: اجرای عدالت، کار سنگینی است بنابراین انتظار همگان از دستگاه قضایی اجرای عدالت است که برای این مهم، یکی از خطراتی که سر راه افراد است این است که هرکسی تلاش می‌کند وقتی قدم به دادسرا و دادگاه گذاشت، با دست پر خارج شود و همین موضوع کار دستگاه قضا را سخت‌تر می‌کند.
درحال بروزرسانی...