دستور رئیس دستگاه قضا برای کاهش تشریفات در جلسات/ نیازی به تجملات نیست- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم
رئیس قوه قضائیه گفت: تقاضا داریم که همکاران و غیر همکاران از تشریفات بکاهند چراکه تشریفات و تجملات گاهی زیان می رساند بنابراین هرچقدر ازاین امر بکاهیم پذیرفته است، همچنین تامین امنیت لازم است اما به مقدار لازم باید کفایت شود.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای صبح امروز در دیدار با کارکنان دستگاه قضایی و قضات استان مرکزی با ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: امیدواریم خداوند توفیق دهد هر کدام وظیفه خود را انجام دهیم و وظایف خود را در راستای تحقق اهداف اللهی و کمک به مردم انجام دهیم.
وی افزود: تقاضا داریم که همکاران و غیر همکاران از تشریفات بکاهند چراکه تشریفات و تجملات گاهی زیان میرساند بنابراین هرچقدر ازاین امر بکاهیم پذیرفته است، همچنین تامین امنیت لازم است اما به مقدار لازم باید کفایت شود، احساس میکنم شاید نیازی نباشد وقت فراجا را بگیریم و شاید بتوان به کمتر از این میزان به امنیت توجه شود، مردم تجملات را دوست ندارند بلکه مردم عمل ما را نیاز دارند.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: در ایام شریف ونورانی شعبان باید به ضیافت الهی ورود داشته باشیم و از این ماهها بهرهبرداشته باشیم این نباشد که این ایام بگذرد اما هیچ تحول و تغییری در ما ایجاد نشده باشد، امیدواریم بندگان خوبی برای خداوند باشیم و برای هم نوعان خود مفید باشیم و انسان مفیدی برای دنیاو اخرت باشیم، تلاش و کوشش و خیرخواهی برای همه ایجاد کنیم و شر و مزاحم و سد راه برای مردم نشویم که این بسیار خسران است.
در حال تکمیل...