سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسمومیت تعدادی دیگر از دانش‌آموزان بروجردی

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 07 اسفند 1401 - 13:52
فرماندار بروجرد گفت: تعدادی از دانش‌آموزان مدرسه 15 خرداد این با علائم سرگیجه و حالت تهوع به مراکز درمانی اعزام شدند.
بروجرد،دخترانه،متخصص،درماني

مسلم مرادی اظهار داشت: تعدادی از دانش‌آموزان مدرسه دخترانه ۱۵ خرداد شهرستان بروجرد با علائم سرگیجه و حالت تهوع به مرکز درمانی اعزام شدند.
وی سلامت دانش‌آموزان را اولویت اول دانست و افزود: پزشکان متخصص معاینات کامل را برای بهبود کامل دانش‌آموزان انجام می‌دهند تا مشکل خاصی برای سلامت این عزیزان به وجود نیاید.
فرماندار بروجرد گفت: علت مسمومیت دانش‌آموزان توسط گروه‌های متخصص با در نظر گرفتن ابعاد مختلف در حال بررسی است و به محض مشخص شدن، به صورت شفاف به اطلاع مردم خواهد رسید.
شایان ذکر است روز گذشته نیز تعدادی از دانش آموزان دبیرستان دخترانه احمدیه بروجرد با علاوم مشابه مسموم به مرکز درمانی منتقل شدند.