خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات طرح فروش فوق العاده شب عید اصناف

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 07 اسفند 1401 - 11:27
دبیرکل اتاق اصناف ایران گفت: طرح فروش فوق العاده برای سهولت خرید برای همه مصرف کنندگان در همه استان‌ها برگزار خواهد شد و نظارت ویژه بر حراج کالای پایان سال صورت خواهد گرفت.
فروش،بازار،طرح،العاده،شجاع،اصناف

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق اصناف ایران، مجید شجاع اظهار کرد: هر ساله در روزهای پایانی سال طبق سنوات قبل طرح‌های بازرسی و نظارت برای تنظیم بازار پایان سال اجرا می‌شود و امسال نیز حدود یک هزار و ۵۰۰ بازرس در سراسر کشور به صورت دو شیفت فعال هستند و فعالیت بازرسین و طرح‌های نظارتی از ابتدای اسفندماه شروع شده است.
دبیرکل اتاق اصناف ایران تصریح کرد: در بحث تأمین کالاهای بازار پایان سال مشکل و کمبودی وجود ندارد و طرح فروش فوق العاده بر اساس ظرفیت قانونی در سراسر کشور برگزار خواهد شد و تجربه برگزاری فروش فوق‌العاده سال‌های قبل نشان داده که اجرای این طرح به مراتب موفق تر از برگزاری نمایشگاه‌های بهاره است.
شجاع افزود: با توجه به نوسانات نرخ ارز و تحریم‌ها و افزایش قیمتها، بازار با رکود همراه است و امیدوار هستیم اجرای طرح‌های فروش فوق العاده کمک مؤثری هم به مصرف کنندگان برای خرید با قیمت مناسب داشته باشد و هم رونقی برای فروش بازار و کسبه ایجاد کند.
وی گفت: علاقمندان به شرکت در طرح فروش فوق العاده می‌توانند به اتحادیه مربوطه مراجعه کنند و بر اساس ظرفیت‌های موجود در این طرح شرکت کنند.