معرفی گردشگری استان گلستان در طرح "مسیری نو؛ تجربه ای نو"- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان گفت: طرح "مسیری نو؛ تجربه ای نو" با هدف معرفی ظرفیت های گردشگری استان گلستان اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، محدجواد ساوری ظهر امروز در جلسه بررسی پروژه «مسیری نو؛ تجربهای نو» اظهارداشت: پروژه «مسیری نو؛ تجربهای نو» که مورد تأکید استاندار گلستان است، اقدامی بسیار ارزنده و جالب است که یکی از اهداف آن توزیع مسافران و گردشگران در سطح استان است.
وی اظهار کرد: در این پروژه و مدل پیشنهادی، نقاط ضعفی وجود دارد که باید با مشارکت و همافزایی سایر دستگاههای مرتبط این ضعفها را برطرف کنیم.
ساوری تصریح کرد: چرخه توسعه استان چرخه معیوبی بوده و باید تلاش کنیم بهجای ایجاد ظرفیتهای جدید بهترین بهرهبرداری را از همین داشتهها و ظرفیتهای موجود استان داشته و اقتصاد را به سمت رونق و شکوفایی هدایت کنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان خاطرنشان کرد: برای اجرا و پیادهسازی این مسیر جدید گردشگری در استان باید تلاش کنیم زیرساختهای موجود در جاذبههای این مسیر را مرمت و بازسازی و در صورت نیاز، زیرساختهای ضروری را برای ارائه خدمات مناسب به مسافران ایجاد کنیم.
وی گفت: باید بر روی ظرفیتهای گردشگری شهرستانهای مورد هدف این مسیر بیشتر کار کنیم تا در صورت پیشنهاد مسیری به گردشگران، بتوانیم ظرفیتهای اصلی و کمتر دیدهشده شهرستانها را ارائه کنیم.
ساوری یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در جذب و افزایش میزان ماندگاری مسافر در استان معرفی و تبلیغ جاذبههای گردشگری است که خوشبختانه استان گلستان در برخورداری از جاذبه در حوزههای مختلف غنی است.
وی در ادامه عنوان کرد: یکی از اقدامات مناسب صورت گرفته که هماکنون نیز در حال بهروزرسانی آن هستیم اپلیکیشن نگارستان است که جاذبههای استان را بر اساس هر شهرستان طبقهبندی و معرفی و بر روی تلفن همراه گردشگران قابلدسترس میکند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان گفت: با کمک شرکت مخابرات استان لینک دسترسی به اپلیکیشن نگارستان از طریق ارسال پیامک برای تمامی مسافران و گردشگران ورودی به استان ارسال میشود.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان نیز در این جلسه گفت: پروژه «مسیری نو؛ تجربهای نو» در قالب کلیپی 120 ثانیهای از زیرساختها و جاذبههای گردشگری و توانمندیهای جذب گردشگر و مسافر شهرستانهای استان تهیه شده است.
حسین علیقلیزاده اظهار کرد: تلاش میکنیم نقاط ضعف این پروژه را هر چه سریعتر با کمک فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط در این پروژه برطرف کنیم تا بتوانیم با معرفی این پروژه در شبکههای ملی و بینالمللی به شکل شایستهای معرف استان باشیم.
وی بیان کرد: متأسفانه در حوزه تبلیغ جاذبههای گردشگری استان ضعیف عمل کردهایم؛ باید شهرداران از ظرفیتها و پتانسیلهای گردشگری شهر در راستای توسعه شهری بهره ببرند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس هم در این جلسه گفت: هدف اصلی پروژه «مسیری نو؛ تجربهای نو» تبلیغ و معرفی جاذبههای کمتر شناختهشده استان و اقدامی مناسب است اما باید روی جنبههای مختلف و امکانات موردنیاز اجرای این پروژه بیشتر کار شود.
مهدی دهرویه تأکید کرد: باید با برنامهریزی چنین اقداماتی هم توزیع مسافران را در سطح استان افزایش دهیم و هم با معرفی جاذبههای بیشتر استان و افزایش ماندگاری مسافران، استان را از مسیر گذر گردشگران به مقصدی برای گردشگری تبدیل کنیم.
وی با اشاره به اقدام ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان در راستای ایجاد اپلیکیشن جامع گردشگری استان، گفت: اپلیکیشن گردشگری نگارستان اقدام بسیار جالب و جذابی است که اطلاعات جامع موردنیاز مسافران و گردشگران را در اختیارشان قرار میدهند.
فرماندار ویژه گنبدکاووس اضافه کرد: یکی از مهمترین نکات مهم در مورد این اپلیکیشن بهروزرسانی آن است که باید بهصورت مستمر اطلاعات آن برای گردشگران بهروز شود.
فرماندار شهرستان کلاله هم در ادامه این جلسه بابیان اینکه یکی از مهمترین ظرفیتهای توسعه استان صنعت گردشگری است، تصریح کرد: باید در راستای توسعه پتانسیلهای بینظیر صنعت گردشگری استان و معرفی آن از ظرفیتهای شبکههای بینالمللی، ملی و استانی استفاده کنیم.
فرهاد شیبک خاطرنشان کرد: پروژه «مسیری نو؛ تجربهای نو» میتواند با توجه به داشتهها و توانمندیهای استان و شهرستانهای در مسیر این طرح، جامعتر و کاملتر باشد.
وی گفت: شهرستان کلاله از پتانسیلهای بالقوه و بالفعل بسیاری در حوزه گردشگری برخوردار است و در راستای تبلیغ این ظرفیتها آمادگی هرگونه همکاری لازم را داریم.
انتهای پیام/581/ن