خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امضای قرارداد پرداخت وام بافت فرسوده نزولی شد- اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 06 اسفند 1401 - 12:53
سرپرست بانک مسکن از امضای قرارداد پرداخت وام بافت فرسوده با 36.6 درصد واحدهای معرفی شده خبر داد. اواخر ماه گذشته قرارداد با 38 درصد واحدها امضا شده بود.
واحد،بانك،ابتداي،مبلغ،تسهيلات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی عسکری یادآور شد: از ابتدای اجرای طرح نوسازی بافت فرسوده از سال 98 تاکنون تعداد 80 هزار و 469واحد برای دریافت تسهیلات به بانک مسکن معرفی شد که بانک تاکنون با 41 هزار و 523 واحد به مبلغ 6848 میلیارد تومان قرارداد امضا کرده است.
وی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد 49 هزار و 469 واحد برای دریافت تسهیلات بافت فرسوده به بانک معرفی شد که بانک در طی این مدت با 18 هزار و 137 واحد (36.6) به مبلغ 4950 میلیارد تومان قرارداد امضاکرده کرد.
عسکری یادآور شد: از سال 98 تا پایان مرداد سال گذشته و ابتدای دولت سیزدهم نیز تعداد 31 هزار واحد برای دریافت تسهیلات نوسازی به بانک معرفی شد که با تعداد 23 هزار و 386 واحد به مبلغ 1898 میلیارد تومان قرارداد امضا شده است.
به گزارش تسنیم، سرپرست بانک مسکن 24 بهمن امسال گفته بود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد 45 هزار و 363 واحد برای دریافت تسهیلات بافت فرسوده به بانک معرفی شده که بانک در طی این مدت با 17 هزار و 145 واحد (37.7 درصد) به مبلغ 4824 میلیارد تومان قرارداد امضا کرده است.
انتهای پیام/