خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع یکی از نقص‌های تجهیزاتی خط ۳ مترو تهران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 06 اسفند 1401 - 12:06
با هدف ارتقاء سطح کیفیت بهره‌برداری از این خط، هواکش میان تونلی بین ایستگاه‌های خواجه عبداالله انصاری،شهید زین الدین تکمیل و افتتاح شد.
خط،تجهيزاتي،تونلي،برق،تومان،هواكش

آزاد اکبری سرپرست مجری خط ۳ مترو اظهار کرد: رفع تدریجی نواقص تجهیزاتی خط ۳ از شهریورماه سال جاری به صورت جدی مدنظر قرار گرفته و به همین منظور تاکنون ۴ هواکش میان تونلی به همراه یک هواساز در سال ۱۴۰۱ وارد مدار بهره برداری شده‌است.
اکبری با بیان اینکه احداث و راه‌اندازی هر هواکش میان تونلی در مجموع حدود ۴۰ میلیارد تومان (۳۰ میلیارد تومان بخش ساختمانی و ۱۰ میلیارد تومان بخش تجهیزاتی) هزینه در بردارد، افزود: خرید و نصب فن، جت فن، تابلو‌های برق، کابل کشی و ...
از جمله اقدامات تجهیزاتی لازم برای بهره‌برداری از هواکش‌های میان تونلی است.
هواکش‌های مذکور ضمن افزایش کیفیت بهره‌برداری از ایستگاه‌ها و ایجاد ضریب ایمنی بیشتر برای آنها، در مواقع اضطراری به عنوان پله فرار و مسیر ایمن برای خروج مسافران نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
سرپرست مجری خط ۳ مترو تهران در پایان گفت: طی سالی که آخرین هفته‌های آن را پشت سر می‌گذاریم، آخرین سامانه تامین نیروی برق ایستگاه‌های خط ۳ در ایستگاه میرزای شیرازی نیز تکمیل و راه‌اندازی شد.
ضمن اینکه پست برق RIC میدان جهاد هم در نیمه دوم امسال به بهره‌برداری رسید تا نواقص تجهیزاتی و تاسیساتی خط ۳ به مرور زمان برطرف شود.