خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قهرمان المپیک 2020 توکیو به نیمه نهایی رسید- اخبار کشتی و وزنه برداری - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 05 اسفند 1401 - 16:36
محمدرضا گرایی با وجود آسیب قرنیه چشمش، امروز در مسابقات یک وزن بالاتر جام ابراهیم مصطفی روی تشک رفت و به نیمه نهایی رسید.
كيلوگرم،وزن،72،نقره،مصطفي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بعد از طلایی شدن میثم دلخانی و محمدهادی ساروی در مسابقات کشتی فرنگی جام ابراهیم مصطفی، دومین مسابقه رنکینگ‌دار سال 2023، امروز (5 اسفند) نیز محمدرضا گرایی در وزن 72 کیلوگرم به مصاف حریفان رفت.
او که دو مدال طلا و نقره جهانی و طلای المپیک را در وزن 67 کیلوگرم دارد، دور اول 10-یک عمر اوکیل کشتی‌گیر میزبان را شکست داد و بعد از آن 11-3 شروز اوچیلوف تاجیک را شکست داد تا به نیمه‌نهایی برسد.
این اولین مسابقه گرایی بعد از کسب مدال نقره سال 2022 جهان است.
امروز جام ابراهیم مصطفی در سه وزن 72، 77 و 82 کیلوگرم دنبال می‌شود و از فردا رقابت‌های کشتی آزاد آغاز خواهد شد که تیم منتخب کشورمان نیز در آن حضور دارد.
انتهای پیام/