خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد با گران فروشی در بازار شب عید شهرستان بهار

مهر | استان‌ها | جمعه، 05 اسفند 1401 - 08:47
همدان- معاون فرماندار شهرستان بهار از آغاز طرح تشدید نظارت بر عرضه کالاهای اساسی و برخورد با گران فروشی در بازار شب عید خبر داد.
شهرستان،نظارت،بازار،بهار،ادامه،كالاها،بازرسي

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا شامگاه پنجشنبه در چهارمین جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان بهار بر لزوم نظارت بر بازار و کنترل قیمت کالاهای اساسی تاکید و اظهار کرد: نظارت مستمر بر بازار باید تا ایام شب عید ادامه داشته باشد و تلاش شود برای رفاه حال شهروندان این بازرسی‌ها با قوت و قدرت انجام و تدابیر لازم در این خصوص دنبال شود.
وی افزود: باید پیگیری‌های لازم در راستای افزایش سهمیه شهرستان در کالاهای اساسی و نظارت بر عرضه کالاها و کنترل قیمت‌ها توسط دستگاه‌های متولی صورت پذیرد.
معاون فرماندار شهرستان بهار با بیان اینکه باید جلوی افزایش قیمت کالاها خارج از نرخ مصوب به نفع جیب سودجویان را گرفت، تاکید کرد: دستگاه‌های مسئول مکلف هستند که قیمت‌ها را به طور دقیق بررسی و سود متعارف هر نوع کالا و خدمات را مشخص کنند.
شفیعی ادامه داد: اجرای حکم پرونده‌های گرانفروشی باید بدون هیچ‌گونه اغماضی انجام و با گرانفروشان و اخلالگران برخورد جدی و قاطع شود.
در ادامه این جلسه رئیس اداره صمت شهرستان ضمن ارائه گزارشی از بازار از رشد عملکرد نظارت و بازرسی در سه ماهه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و به جایگاه برتر شهرستان بهار از لحاظ عملکرد حوزه نظارت و بازرسی در بین سایر شهرستان‌ها اشاره کرد.