خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوچا: زندگی خانواده های افغان شرایط بسیار نامساعدی دارد- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 اسفند 1401 - 11:11
دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) می گوید زند گی خانواده ها در افغانستان در شرایط بسیار سخت و روی لبه چاقو قرار گرفته است.
ملل،سازمان،افغان،دفتر

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، دفتر هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد(اوچا) روز گذشته از افزایش شش‌برابری بدهی‌های خانواده‌های افغان خبر داد.
بر اساس ارزیابی‌های نمایندگی دفتر هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در کابل، بدهی‌های خانواده‌های افغان در پی تشدید فقر به طور متوسط از سال 2019 تا 2022 از 114 دلار به 687 دلار رسیده است که نمی‌توان این وضعیت را نادیده گرفت.
بر این اساس، این نهاد مربوط به سازمان ملل متحد خواستار حمایت از خانواده‌های افغان شده است.
ابراز نگرانی این نهاد سازمان ملل در حالی است که کشورهای غربی به ویژه آمریکا با وضع شماری از تحریم‌ها موجب به وجود آمدن مشکلات متعددی برای اقتصاد افغانستان شده‌اند که به اذعان آنان، بیشترین آسیب متوجه مردم عادی شده است.
انتهای پیام/.