خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۱۹هزار یتیم و فرزند غیریتیم تحت حمایت کمیته امداد استان تهران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 05 خرداد 1398 - 16:02
شیران گفت: بیش از ۱۹ هزار یتیم و فرزند غیریتیم تحت حمایت کمیته امداد استان تهران هستند.
تهران،امداد،كميته،استان،يتيم،حمايت،محسنين،شيران

مدیر کل کمیته امداد استان تهران خبر داد
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا شیران مدیرکل کمیته امداد استان تهران ضمن دعوت از خیران و نیکوکاران برای کمک به کودکان یتیم و غیریتیم گزارشی از برپایی پایگاه‌های جذب حامی در شب‌های قدر ارائه کرد.
وی به ایستگاه‌های ثابت در شهر تهران اشاره کرد و افزود: حرم‌های امامزاده صالح و حضرت عبدالعظیم حسنی در تجریش و‌ شهرری، مصلای تهران، ایستگاه‌های مترو آزادی، صادقیه، میرداماد، دروازه دولت، امام خمینی، دانشگاه تهران و امام صادق و مسجد النبی به عنوان پایگاه‌های ثابت مشغول فعالیت هستند.
شیران با اشاره به طرح اکرام ایتام و‌ محسنین کمیته امداد امام خمینی (ره) بیان کرد: این طرح یکی از طرح‌های حمایتی کمیته امداد است که بخش اکرام از کودکان یتیم و بی سرپرست حمایت و بخش محسنین نیز از کودکانی که پدرشان از کارافتاد، زندان و متارکه کرده اند، حمایت می‌کند.
مدیر کل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۱۹ هزار یتیم و فرزند غیریتیم تحت حمایت کمیته امداد استان تهران هستند، گفت: ۶۵ هزار و ۷۵۴ حامی خیر و نوع دوست از این فرزندان حمایت می‌کنند.
شیران یاد آور شد:در نیمه اول ماه مبارک رمضان دو هزار و ۸۰ خیّر برای عضویت در طرح اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد استان تهران ثبت‌نام کرده‌اند.
وی ابراز امیدواری کرد: خیران و‌ نیکوکاران از فرصت ارزشمند شب‌های قدر نهایت بهره را ببرند و با حضور در پایگاه‌های کمیته امداد استان تهران با ثبت نامشان به عنوان حامی، از کودکان یتیم و غیر یتیم حمایت کنند.
انتهای پیام/