خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم تحرکات سفیر آمریکا در بغداد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 اسفند 1401 - 13:59
سفیر آمریکا در عراق لحظه ای آرام نمی نشیند و در این راستا امروز هم با رئیس پارلمان عراق دیدار و گفتگو کرد.
عراق،سفير،عراقي،ديدار،امريكا،ائتلاف،پارلمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری عراقی واع، lحمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق امروز چهارشنبه میزبان آلینا رومانوسکی، سفیر امریکا در بغداد بود.
بر اساس این گزارش، در این دیدار نتایج سفیر اخیر هیئت عراقی به واشنگتن و گام های آتی برای تقویت شراکت بین عراق و امریکا در عرصه های مختلف از جمله اقتصادی و امنیتی بررسی شد.
اوضاع کلی کشور عراق و شماری از مسائل دارای اهمیت مشترک از دیگر محورهای گفت وگوی طرفین بود.
این در حالی است که چندی قبل عالیه نصیف عضو ائتلاف دولت قانون عراق در توییتی که عکس دیدار رومانوسکی با «إیفان فائق جابرو» وزیر مهاجرت عراق را به آن الصاق کرده، نوشته بود: از نخست وزیر می خواهم به سفیر ما در آمریکا اجازه دیدار با همه وزرای آمریکایی را از مبداء مقابله به مثل بدهد.
خانم سفیر آرام نمی نشیند؛ وزارت خارجه ما در این باره چه می کند؟
اشاره این عضو ائتلاف دولت قانون و نماینده پارلمان عراق به توییت ها، تهدیدها و دیدارهای غیرمتعارف این روزهای سفیر آمریکا در بغداد است که با واکنش ها و گمانه زنی های متعددی از سوی ناظران عراقی و کاربران شبکه های اجتماعی این کشور نیز مواجه شده است.