خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۵ اثر در بخش «ویژه» به جشنواره پژواک رسیده است

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 03 اسفند 1401 - 12:24
دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با هدف شناسایی و معرفی استعداد‌های حوزه مستند، اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.
جشنواره،آثار،پژواك،مستند،راديويي،آثاري،داور،داوران،داوري

مهدی آذرمکان، داور بخش ویژه جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک گفت: در بخش ویژه که مختص «شهدای امنیت» و «حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع)» است، حدود ۳۵ اثر به دستمان رسیده که به نظرم این تعداد در این حوزه اثر زیادی هست که به جشنواره ارسال شده و از این جهت که کیفیت آثار، خوب بوده به نظر می‌رسد مستندسازان با علاقه به دنبال سوژه‌هایی که در این حوزه بوده است، رفتند و از دید و نگاه خودشان و با مستندسازی که انجام دادند، مستند‌های خوبی را تهیه کرده‌اند.
وی افزود: بخش «ویژه» برای هر جشنواره‌ای لازم است، به ویژه که متناسب با موضوعات روز باشد.
در بخش «ویژه» جشنواره پژواک آثار خوبی ارسال شده و این به داشته‌های رادیو، برنامه‌سازان و مستندسازان کمک و جهت می‌دهد.
آذرمکان با بیان اینکه در حال داوری آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره هستیم افزود: آثار نسبت به جشنواره سال گذشته خیلی قوی‌تر شده و جشنواره اول پژواک که برگزار شد، انگیزه مضاعفی برای مستند سازان داده که در حوزه‌هایی که جشنواره پژواک اعلام می‌کند، فعال‌تر باشد و مستند‌های بهتری بسازند.
چون بنده سال گذشته هم داور بودم، وقتی آثاری که به دومین جشنواره رسیده را با آثار سال قبل مقایسه می‌کنم، انصافا آثاری که امسال رسیده از قوت بیشتری برخوردار است و قوی‌تر است به طوری که خیلی از آثاری که الان هست خیلی امتیاز‌ها به هم نزدیک است و کارمان را از این جهت مقداری دشوار کرده است.
داور بخش ویژه جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با تاکید بر رعایت انصاف و امانت در داوری گفت: هیچ نشانه و اثری در این آثار وجود ندارد که این اثر متعلق به چه شخصی یا کدام شبکه تعلق دارد.
داوران فقط آثار را می‌شنوند و به آن نمره می‌دهند و همین موجب می‌شود دیگر تمایلی وجود نداشته باشد برای اینکه یک شبکه‌ای را برتر بدانند و بخواهند امتیاز بیشتری را بدهند، یا شخصی را مستندساز بهتر بدانند و بخواهند به خاطر آن شخص امتیاز بیشتری بدهند.
اگرچه تمام داوران انصافا افرادی کاملا بی طرف هستند و حرفه‌ای داوری می‌کنند، اما با این حال برای اینکه هیچ شبهه‌ای باقی نماند، مسئولانی که آثار را در اختیار داوران قرار دادند سعی کردند که هیچ نشانه و ردپایی را از شبکه یا شخص سازنده در این آثار نداشته باشند.
گفتنی است، اختتامیه دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با هدف شناسایی و معرفی استعداد‌های حوزه مستند، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار می‌شود.