خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتغال ۴۸ درصد زندانیان تا پایان بهمن

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 03 اسفند 1401 - 10:35
محمدی گفت: حرفه‌آموزی و اشتغال زایی بهترین بستر برای اصلاح و تربیت و بازسازگاری زندانیان است.
اشتغال،زندانيان،پايان،توسعه،سازمان،درصد،برسيم،هدفگذاري

گردهمایی هم‌افزایی توسعه اشتغال زندانیان کشور صبح امروز، با حضور جمعی از مسئولین دستگاه قضا و همچنین مدیران ستادی و استانی سازمان زندان‌ها با محوریت بررسی دستاورد‌ها و نتایج طرح توسعه حداکثری حرفه‌آموزی و اشتغال زندانیان سراسر کشور آغاز بکار کرد.
غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها گفت: توسعه کم کیفی و اشتغال جزء برنامه‌های اولویت‌دار سازمان زندان‌هاست چرا که ما حرفه آموزی و اشتغال زایی را بهترین بستر برای اجرای مهمترین مأموریت سازمان یعنی اصلاح و تربیت و بازسازگاری زندانیان می‌دانیم.
ادامه داد: ما کمترین تخلفات را در بند‌های کارگری زندان‌ها داریم که این حکایت از سودمندی اشتغال‌زایی برای زندانی دارد؛ بنابراین توسعه اشتغالزایی موجب کاهش تخلفات و آسیب‌های درون زندان و البته عمومیت جامعه می‌شود.
وی با اشاره به توسعه آمار کمی اشتغال در زندان‌ها نیز توضیح داد: از ابتدای سال هدفگذاری کردیم که تا پایان شهریور ۳۰ درصد و تا پایان سال به ۵۰ درصد اشتغال برسیم.
براساس گزارشات تا پایان شهریور به ۲۸ درصد و تا پایان بهمن به بالای ۴۸ درصد اشتغال در زندان‌ها رسیده‌ایم.
امیدوارم با عزم جدی و اراده راسخ تا پایان سال به هدفگذاری خود برسیم.
این مقام قضایی تأکید کرد: اقدامات بسیار قابل توجهی در این رابطه صورت گرفته ازجمله پرداخت حقوق و دستمزد زندانیان که رشد قابل توجهی نسبت به سال قبل دارد و موجبات رغبت زندانیان به امر اشتغال را درپی داشته است.
وی با اعلام اینکه باید به سقف تسهیلات اعطایی مصوب مجلس هم برسیم افزود: ما همچنان اشتغال را جز اولویت‌های سازمان می‌دانیم و با توجه به تأکیدات بسیار رهبر معظم انقلاب به این امر تأکید جدی خواهیم داشت.