خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صهیونیست‌ها درصدد تعرض گسترده به مسجد الاقصی در ایام عید پسح

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 اسفند 1401 - 10:06
منابع عبری از طرح جریان های افراط گرای صهیونیست برای یورش گسترده به مسجدالاقصی در ایام عید پسح خبر دادند.
يهودي،الاقصي،مسجد،پسح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه شهاب نیوز، گروهک‌ها و سازمان‌های تندرو یهودی صهیونیست‌ها را به تعرض گسترده و دسته‌جمعی به مسجد الاقصی به مناسبت عید یهودی پسح فراخواندند.
عید یهودی پسح مصادف با هفته سوم ماه مبارک رمضان (۶ تا ۱۲ آوریل) است.
این سازمان‌ها تسهیلات ویژه‌ای را هم برای شهرک‌نشینان به این مناسبت درنظر گرفتند که شامل حمل و نقل مجانی و داشتن راهنمای مجانی می شود.
همزمان این گروهک‌ها و سازمان‌ها از پلیس رژیم صهیونیستی هم خواسته‌اند تمامی کودکان فلسطینی را که در محوطه‌های مسجد الاقصی باز می‌کنند، بازداشت کرده و حتی توپ بازی آنان را هم مصادره کنند!
گروهک‌های یهودی اعلام کردند که تعرض به مسجد الاقصی از ابتدای سال تازه عبری، یعنی از حدود ۵ ماه پیش به میزان ۱۶ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است.