خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 57 موتور خودرو از یک استوک فروشی/ باند 8 نفر جعل سند متلاشی شد- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 02 اسفند 1401 - 13:13
فرمانده انتظامی مشهد گفت: با تلاش ماموران کلانتری 43 معراج یک باند 8 نفره سند نمره کردن حرفه ای موتور خودروهای مسروقه متلاشی شد.
باند،موتور،مسروقه،نمره،سند،حرفه،شماره،خودرو

سرهنگ احمد نگهبان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: ماموران دایره تجسس کلانتری معراج با رصدهای اطلاعاتی به خبری مبنی بر فعالیت یک باند حرفه ای سند نمره کردن موتور خودروهای مسروقه در پوشش یک تعمیرگاه مجاز و استوک فروشی دربلوار توس دست یافتند.
وی افزود: مامورین پس از کسب مجوزهای لازم قضائی محل را در محاصره خودرو در آوردند و در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه 8 عضو این باند حرفه ای را در حال سند نمره کردن موتور یک خودرو دستگیرکردند.
نگهبان تصریح کرد: در بازرسی از این سوله بزرگ 57 عدد موتورکامل خودرو دو دستگاه اتومبیل مسروقه، تعداد زیادی ابزار آلات مختلف ثبت شماره موتور کشف کردند.
فرمانده انتظامی مشهد عنوان کرد:در بازجویی‌های به عمل آمده مشخص شد 2 سرکرده باند، موتور خودروهای مسروقه را از استان های دیگر خریداری و پس از انتقال آنها به این کارگاه با همدستی 6 عضو دیگر این باند به صورت کاملاً حرفه ای شماره موتور را به درخواست افراد مالخر به شماره دیگر سند نمره کرده و آنها را در محدوده منطقه گاراژدارها و خیابان گاز به فروش می‌رساندند.
وی ادامه داد: تحقیقات از متهمان برای دستگیری دیگر اعضای این باند و شناسایی و دستگیری افراد مالخر با دستور مقام قضائی ادامه دارد.
انتهای پیام/282/.