خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام ورزشکار بیرجندی به مسابقات پارا دو و میدانی قهرمانی جهان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 اسفند 1401 - 08:24
بیرجند- «علی اشتری»، ورزشکار بیرجندی به مسابقات پارا دو و میدانی قهرمانی جهان اعزام می‌شود.
ورزشكار،ملي،تيم،پارا،كسب،پارالمپيك

به گزارش خبرنگار مهر، امروز سه شنبه، دوم اسفند ماه، تیم ملی پارا دو و میدانی با هشت ورزشکار آقا و خانم برای شرکت در مسابقات قهرمانی پارا دوومیدانی جهان که با حضور ٧٠٠ ورزشکار از ٤٩ کشور به میزبانی کشور امارات برگزار خواهد شد، اعزام می‌شوند.
علی اشتری ورزشکار با اخلاق، با انگیزه و پرتلاش پارا دو و میدانی خراسان جنوبی و عضو تیم ملی به این رقابت‌ها اعزام می‌شود تا در این ماراتن جهانی با برترین‌های جهان رقابت کند.
این ورزشکار در سال ۱۴۰۰ برای حضور در تیم ملی پس از تمرینات سخت و نفس گیر با پشتکار و تلاش مستمری که داشت با دعوت فدراسیون جانبازان و معلولین به اردوی انتخابی تیم ملی با ۴۵۰ ورزشکار دیگر دعوت شده به این اردوی انتخابی رقابت کرد و با شایستگی توانست در جمع ۸۹ نفر لیست مورد نظر قرار گیرد.
وی در ادامه برگزاری اردوها، به مصاف ۲۵ ورزشکار که بهترین رکوردهای اول تا سوم مسابقات آسیا از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ را کسب کرده بودند، رفت و با درخشش و ارائه توانمندی‌های خود، عضو تیم ملی ایران شد.
رقابت‌های جهانی ۲۰۲۳ به لحاظ کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس از اهمیت زیادی برخوردار است و نفرات اول تا چهارم می‌توانند سهمیه پارالمپیک را کسب کنند.